Juventus, nëpërmjet një komunikate në faqen zyrtare të klubit në internet, ka lajmëruar divorcin me Fabio Paratici.

“Pas 11 sezonesh të një pune të madhe, me fitore dhe pasion të madh në fushë dhe mbraoa tryezës së punës, Fabio Paratici, managing director Football Area i Juventusm do të largohet nga klubi”, lexohet në komunikatë.

“Kontrata e tij, që skadon më 30 qershor të vitit 2021, nuk do të rinovohet. Drejtuesi bardhezi dhe presidenti Agnelli janë takuar sot në zyrat e Juventus në Continassa”.