Deputetët e zgjedhur të PD, Mark Marku dhe Agron Gjekmarkaj nuk kanë votuar në zgjedhjet për kryetarin e ardhshëm të demokratëve.

Mësohet se dy deputetët dhe pedagogët shkuan me vonesë në selinë e PD, pas orarit zyrtar 19:00. Ata nuk mundën të votojnë pasi procesi ishte mbyllur. Dyshja mësohet të kenë thënë se për arsye private nuk mundën të jenë të pranishëm në kohë