Dy destinacione të reja i shtohen fluturimeve në Aeroportin Ndërkombëtar të Rinasit. Kompania Tirana Airport Partners informoi se fluturimet nga Tirana drejt Sharm el-Sheikh fillojnë nga data 6 korrik.

Ndërsa fluturimet drejt Hurghada fillojnë nga data 19 korrik 2021. Udhëtimet mund të rezervohen pranë çdo agjencie turistike. Sharm el-Sheikh është një qytet turistik egjiptian midis shkretëtirës së Gadishullit Sinai dhe Detit të Kuq. Është i njohur për plazhet e saj me rërë, ujërat e pastër dhe shkëmbinjtë nënujorë me korale.

Hurghada gjithashtu është një qytet turistik plazhi që shtrihet rreth 40 km përgjatë bregdetit të Detit të Kuq të Egjiptit. Hurghada i njohur për zhytje dhe njihet për shkollat e saj të zhytjes. Ka shumë restorante, bare dhe klube të natës, ndërsa qyteti i vjetër, El Dahar, është shtëpia e kafeneve tradicionale egjiptiane.