Tani jemi në sezonin e Luanit dhe duket se pikërisht kjo shenjë dhe 2 të tjera janë gati që këtë verë të thonë PO!

Luani-Dielli në shenjën tuaj të zodiakut i ka sytë nga ju. Jeni lodhur nga lidhjet afatshkurta. Po prisni me padurim të keni një bebe.

Dashi-Jeni të gatshëm për martesë. Edhe pse jeni një shenjë e pavarur e zodiakut, thellë në zemrën tuaj me të vërtetë nuk doni ta kaloni pjesën tjetër të jetës suaj të vetme. Në zemrën tuaj, ju gjithmonë keni ëndërruar për një marrëdhënie perfekte: dy njerëz që e jetojnë botën si të ishin një. Kjo është fiks faza të fokusoheni në një lidhje.

Ujori-Ujori do krijojë folenë e ngrohtë për veten dhe për partnerin. Edhe pse jeni krejtësisht rehat me të qenit beqar, kjo nuk është ajo që ju intereson më. Jeni gati për të thënë Po.