Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet nga lagjia nr.5 të ndërtuar pas tërmetit të 26 nëntorit. Rama shkruan se në total lagjia ka 3500 apartamente për 11 mijë banorë dhe 5 objekte publike.

“Lagjia 5 maji në kantierin e Rilindjes pas tërmetit. ***3500 apartamente për 11 mijë banorë, 5 objekte publike ndër të cilat edhe godina e përbashkët e tatime-doganave, 3 objekte arsimore, një shkollë profesionale, si edhe qendra franceze e edukimit të Teknologjisë Digjitale për rininë “ECOLE 42”, shkruan Rama.