Gaforrja dhe Peshorja Këto dy shenja janë shiprtra binjakë. Gaforret janë shumë të ndjeshme dhe emocionale, ndërsa Peshoret janë përzierja e duhur e romancës dhe stabilitetit emocional. Ata ekuilibrojnë njëri-tjetrin shumë mirë, sepse kanë objektivin e njëjtë për të pasur një marrëdhënie dhe familje të qëndrueshme dhe të përkushtuar.

Dashi dhe Binjakët Këto dy shenja kanë karakteristika të ngjashme, por në mënyrë shumë interesante, janë të kundërta me njëra-tjetrën. Personaliteti simpatik i Dashit frymëzon Binjakët të jenë vetvetja mes të gjithëve. Ata të dy i shijojnë plotësisht eksperiencat e reja dhe e duan ndjesinë e të bërit gjëra emocionuese së bashku. Ekuilibrojnë njëri-tjetrin mjaft mirë.

Luani dhe Shigjetari Ata janë njerëz plot krenari dhe e duan qendrën e vëmendjes. Kanë personalitete të forta që mund të bien ndesh ndonjëherë, por kjo është ajo që i bën ata më të fortë. Të dy frymëzojnë njëri-tjetrin të jenë versioni më i mirë i vetes. Ata e duan njëri-tjetrin shumë thellë dhe me pasion.

Demi dhe Virgjëresha Të dy kanë një sens të fortë drejtimi në jetën e tyre. Ata janë shumë të sigurt për qëllimet e tyre dhe punojnë jashtëzakonisht shumë për t’i arritur ato. Shumica e qëllimeve të tyre janë të arrijnë një mënyrë jetese të rehatshme dhe luksoze, në mënyrë që ata dhe të dashurit e tyre të mund ta jetojnë jetën të lumtur. Ky qëllim i përbashkët u lejon të dyve të qëndrojnë më afër se kurrë.

Ujori dhe Bricjapi Ata janë partnerë krijues dhe idealë, pasi të dy janë romantikisht të përputhshëm. Të dy vijnë vazhdimisht me ide të mahnitshme që ndërtojnë projekte të mëdha. Së bashku, mund të arrijnë gjithçka. Ata ndajnë besimet dhe vlerat e përbashkëta dhe kjo i ndihmon të qëndrojnë të fortë si çift.