1. Akrepi-Akrepi është shenja më e besueshme e zodiakut, nëse ju bën një premtim mund të jeni të sigurt se do ta mbajë atë, është një shenjë shumë krenare që të mos i përmbahet rreptësisht asaj që thotë. Akrepi ka një ndjenjë të fortë nderi dhe drejtësie, nëse për ndonjë arsye ju i zhgënjeni, ata vështirë se do t’ju ​​falin, në të njëjtën mënyrë ata përpiqen të jenë besnikë gjithmonë.

2. Virgjëresha-Të dytën në renditje gjejmë Virgjëreshën, një shenjë që nuk jep premtime që e di se nuk mund t’i mbajë, kur vjen për t’ju premtuar diçka është sepse tashmë e ka vlerësuar atë dhe ka vendosur që kjo mund të bëhet. Çfarëdo që ju premton, besoni në të, ju mund t’i besoni verbërisht fjalës së tyre.

3. Bricjapi-Bricjapi është një shenjë shumë e përgjegjshme e zodiakut, ata e kalojnë jetën duke bërë zgjedhjet e duhura dhe punojnë shumë për të arritur atë që duan. Bricjapi nuk bën premtime kalimtare. Mund të duhet pak kohë për të përmbushur premtimin, sepse është një shenjë e angazhuar me shumë gjëra dhe shumë e zënë, por nuk do t’ju zhgënjejë. Kur një Bricjap premton, nuk e harron atë.

4. Luani-Luani është një shenjë e veçantë, e sheh veten ashtu siç e sheh bashkëbiseduesi i vet, nëse e gjykoni të besueshëm, ai ndihet i besueshëm. Eshtë një shenjë që është shumë e lidhur me reputacionin e saj dhe do të bëjë gjithçka që mundet për mos ta dëmtuar atë. Nëse keni një përshtypje shumë të mirë për të dhe i thoni që jeni të sigurt se do ta mbajë premtimin, mund të jeni të sigurt se vërtet do të përmbushë pritshmëritë tuaja.