Më në fund falja e shumëpritur erdhi! Edi i ka kërkuar falje Adës këtë puntatë të Për’puthen pas shumë ofendimeve.

“Unë gabimet i shoh shumë vonë dhe dua që t’i kërkoj Adës falje shumë për atë ofendim që i kam bërë. Nuk e di se cili kam qenë ato dit. Dua t’i kërkoj falje për gjithë ofendimet që i kam thënë”, tha Edi. “Faljen e pranoj por vetëm për respekt por nuk dua më as t’i flas asgjë”, tha Ada.