Ilir Meta ka kapur që në drekë konsullin e nderit të Shqipërisë në Poloni, Pawel Michalak dhe ka bërë një foto, duke pritur ndeshjen e darkës Shqipëri-Poloni.

Fotos është e vështirë t’i bësh një koment. Tema/