Në takimin me Brunon, në një moment teksa po shihte një video në Instagram doli zëri i Alvisës dhe Antonia u nevrikos.

Teksa nuk e dinin se kamerat ishin ndezur, të dy po flisnin për Alvisën dhe Antionia u shpreh se zëri i saj i vret trurin.

Bruno: E ka inatin me Alvisën, do ta therë.

Antonia: Nuk kam inat fare me emrin që sapo përmende.

Bruno: Po c’ke?

Antonia: Thjesht zëri më vret në trurin tim.

Bruno: Po në studio?

Antonia: Jemi këtu. Atje është gjë tjetër.

Bruno: Sa erdhe në Prime u kape me Alvisën?

Antonia: Të preku ty?

Bruno: Jo, as veprimet e saj me mimika nuk më pëlqyen. Por më e vetëpërmbajtur.