Ne të gjithë njohim, të paktën, një person në jetë që bëhet agresiv edhe pa patur ndonjë arsye. Është e vështirë të bësh një debat të shëndetshëm me ta dhe shpesh bisedat përfundojnë në zënka. Ata janë gjakftohtë dhe agresivë. Ata mund të marrin zënka të panevojshme dhe mund t’i zvarritin për një kohë të gjatë.

Njerëz të tillë, në shumicën e rasteve, janë të papëlqyer dhe shpesh njerëzit shmangin kontaktin e ngushtë me ta për të shmangur ngecjen në situata të pakëndshme.

Ja tre shenja të zodiakut që janë agresive, sipas astrologjisë:

Peshorja-Peshorja mund të jetë jashtëzakonisht agresive ndonjëherë. Nëse janë në humor të keq, mund të mos jetë alternativa më e mirë për të zhvilluar një bisedë me ta. Ata mund të kenë nevojë për kohën dhe hapësirën e tyre, dhe kur dikush ndërhyn ata do të acarohen.

Binjakët-Një Binjak është gjithashtu një person gjakënxehtë. Ai ose ajo mund të sillet në mënyrë agresive kur gjërat nuk shkojnë siç duhet. Atyre u pëlqen të jenë ata që janë përgjegjës për gjërat dhe kur ndiejnë se fuqia e tyre mund të largohet, sjellja agresive është opsioni i tyre i preferuar. Në këtë mënyrë ata mendojnë se mund të provojnë dominimin dhe aftësinë e tyre.

Dashi-Dashi është një person me zemër të mirë. Megjithatë, ata nuk mund të tolerojnë padrejtësinë. Dhe kur ata e gjejnë veten ose të afërmit e tyre në një situatë të tillë, agresioni i tyre vjen në shpëtim. Ata besojnë se kur fjalët nuk funksionojnë, janë veprimet ato që flasin.