Kryeministri Rama ndodhet ditën e sotme në qytetin e Durrësit ku pasi ka prezantuar së bashku me ministren Krifca buxhetin 2022 për peshkatarët po zhvillon një takim me kryetarët e bashkive dhe prefektët e qyteteve bregdetare, për të nisur që tani punën për sezonin e ardhshëm turistik veror.

“Do të kemi plazhe të pastra përmes shtimit të mbështetjes financiare nga ana e qeverisë vetëm për këtë qëllim dhe mbi të gjitha të sigurta e të organizuara siç duhet” , shkruan Rama në Facebook.

Postimi i plotë: #ShqipëriEPastër☀️???

?Durrës – Me kryetarët e bashkive dhe prefektët e qyteteve bregdetare, për të nisur që tani punën për sezonin e ardhshëm turistik veror☀️?

? Do të kemi plazhe të pastra përmes shtimit të mbështetjes financiare nga ana e qeverisë vetëm për këtë qëllim dhe mbi të gjitha të sigurta e të organizuara siç duhet?

#ShqipëriaEArdhmjaJonë☀️??
#SkaKohëPërPushim?‍♀️??‍♂️