Iliri me Sabianin kanë diskutuar rreth nominimeve të spektalit të mbrëmshëm.

“Sinqerisht nuk arrij ti kuptoj si kanë votuar.Thjesht besoj se ti nga Einxhel e ke te ngrënë.1 nominim e ke marrë nga ajo,1 nga Dagz,1 nga Beniada dhe u bënë 3,“-tha Iliri.

“Ajo Einxhel më ngatërroj kot pa lidhje.E pa që publiku të votoj ty në fillim pastaj ma dha mua.Sa e gjatë është jeta,asnjëherë s’do të çajnë ashtu në jetë”-tha Sabiani.