Makthi i rrëshqitjeve të tokës për disa familje në Gramsh ka marrë fund. Kryeministri Edi Rama ka njoftuar në rrjetet sociale se 28 familje nga fshati Kodër Zgjupë janë akomoduar në banesat e reja.

Postimi i plotë:

Mirëmëngjes, dhe me gëzimin e 28 familjeve të fshatit Kodër Zgjupë në Gramsh, tashmë me një strehë të re, më komode e të sigurt, duke i dhënë fund ankthit nga rrëshqitjet e tokës, ju uroj të diel të qetë.