Sapo dielli perëndon përgjithmonë dhe të gjithë derdhen në plazhe, humori ngrihet, festat vijnë dhe flirtimi bëhet i kuq! Në fund të fundit, jo pa arsye, në verë, thonë ata, duhet ta filloni vetëm.

Ndoshta, sepse ka shumë gjasa që të shpërthejë një dashuri e rrufeshme verore dhe të lindë ndjenja më e fortë. Qoftë një lidhje e freskët apo afatgjatë, fundi i kësaj vere do të marrë me vete, për dy shenja specifike të horoskopit, përveç kujtimeve të panumërta, dhe ndjenjës së tyre.

E ardhmja e lidhjes pritet të jetë e pafat me këputje dhe mosmarrëveshje, të cilat mund të rezultojnë fatale pasi ka shumë mundësi që ato të çojnë në ndarje, me zgjedhjen e tyre ose jo.

Megjithatë, ajo që nuk duhet të harrojmë është se “lamtumirë” shpesh mund të sjellë shpengim dhe, në fund të fundit, të jetë një lloj shpëtimi nga situatat problematike. Mund të jetë vetëm koha për të fikur dritat në një të ardhme të errët dhe për të ndriçuar më të mirat që do të vijnë.

Kush janë “fatlumët”?

Akrepi

Tensione, zemërim ekstrem, grindje dhe një përçarje që do të hyjë përgjithmonë në jetën tuaj. Në këtë gjendje, qetësia do të duket si një utopi, duke ju sjellë ju ose partnerin tuaj një hap më afër fundit të fundit. Është një përzierje presionesh që do të merrni, të cilat duket se ndalojnë kur hyni në modalitetin single.

Ujori

Shpirtrat do të përkeqësohen dhe do të shpërthejnë zënkat në familjen dhe mjedisin tuaj intim. Uljet dhe ngritjet vijnë për të përmbysur të dhënat me një kulm në 12/8, Hëna e Plotë në shenjën tuaj. Nëse, pra, marrëdhënia juaj nuk qëndron e qëndrueshme, por përkundrazi noton mes problemeve, do të jetë e vështirë të vazhdoni pa u shembur. Pavarësisht se sa shumë jeni lënduar, ajo që ju pret në qoshe ia vlen të prisni!

Sezon i ri, epokë e re.