Kryeministri Edi Rama e ka nisur me pamje nga Spitali i Ri të Sëmundjeve të Brendshme, i cili do të hapë dyert pas pak ditësh.

“Duke rritur standardin e kujdesit shëndetësor në Spitalin Universitar të Traumës, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan ndër të tjera Rama.

Postimi i Ramës:

MIRËMËNGJES 😊

dhe me Spitalin e Ri të Sëmundjeve të Brendshme, një tjetër investim i ri, që hap dyert pas pak ditësh, duke rritur standardin e kujdesit shëndetësor në Spitalin Universitar të Traumës, ju uroj një ditë të mbarë.