Këtë të diel mysafirë në emisionin Kojshia Shoë ishin, Serena Sula, e njohur ndryshe edhe si mbretëresha e twerkut nga Shqipëria, si dhe humoristi i njohur kosovar, Shaq Rrota.Në emision ndodhën shumë të papritura , ndërsa një nga momentet me te komentuara ishte puthja mes Serena Sula dhe humoristit Shaq Rrota.
Serena Sula bënë sikur i bie të fikët. Shaq Rrota e “puth” live që t’i jep frymë artificiale…
https://youtu.be/REA-4dTZOVE