Kryeministri Edi Rama ka mbajtur një konferencë me ministrat e kabinetit qeveritar dhe dy arkitektët italianë Stefano Boeri dhe Mario Cucinella që kanë planifikura dy lagje të reja rindërtimi në Tiranë e Durrës.

E para është në Tiranë dhe do të jetë afër lumit ku do të strehohen 3 mijë e 175 familje. Kurse e dyta është në Spitallë të Durrësit dhe do të strehohen 1830 familje.

Totali i familjeve që do të strehohen nga këto dy lagje të reja janë 5 mijë e 5 familje në total.

STATUSI NGA EDI RAMA

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤

RINDËRTOJMË ? BASHKË

? STEFANO BOERI DHE MARIO CUCINELLA, DY ARKITEKTËT E FAMSHËM ITALIANË, PREZANTOJNË NË KËSHILLIN KOMBËTAR TË TERRITORIT, DY PLANE TË RINDËRTIMIT NË TIRANË DHE DURRËS, DY LAGJE TË REJA, NJËRA PRANË LUMIT TË TIRANËS E TJETRA NË ZONËN E SPITALLËS, QË MISHËROJNË AMBICIEN TONË PËR SHQIPËRINË QË DUAM??☀️??