Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një video ku shfaqet një prej investimeve të shumta infrastrukturore në Vlorë, ‘Rruga e Lumit’.

Kreu i ekzekutivit bën me dije se ky investim do të zbulojë për shqiptarët e të huajt një thesar të fshehur të parajsës shqiptare, ju uroj të dielë të bukur.

Postimi i plotë: MIRËMËNGJES 😊 dhe me këto pamje nga kantieri ku pas 100 vjetësh pritje e premtime, po merr formën e saj të plotë Rruga e Lumit të Vlorës, e cila do të zbulojë për shqiptarët e të huajt një thesar të fshehur të parajsës shqiptare, ju uroj të dielë të bukur🙏. (Lexo.al)