Një tjetër avion i është shtuar flotës ajrore shqiptare. Bëhet fjalë për avionin e quajtur ‘Naimi’. Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në Facebook ka njoftuar se me ‘Naimin’ ka shkuar në 3 numrin e avionëve të flotës së kompanisë sonë shqiptare.

MESAZHI I RAMES ? Pas Lasgushit e Migjenit dhe frenimit nga pandemia, mbërriti edhe Naimi, i cili e çon në 3 numrin e avionëve të flotës së kompanisë sonë të flamurit✈️?? #AirALBANIA?