Qytetarët e Kosovës gjatë vitit 2021 kanë shprehur interesim të madh për spektaklet e Shqipërisë.

Sipas statistikave të ekspertit të rrjeteve sociale, Valon Kerolli, 10 fjalët më të kërkuara në Kosovë gjatë vitit 2021 janë:

Përputhen, Çka ka shpija, Big Brother, Me Fal, Big Brother Albania, Don Xhoni, Big Brother Vip, Muzik, Big Brother Vip Albania, Hitet.

Në anën tjetër, shqiptarët e Shqipërisë kanë kërkuar më së shumti:

Përputhen, Big Brother, Portokalli, Big Brother Albania, Noizy, Big Brother Vip, Don Xhoni, Muzike, Klanifornia Dhe Big Brother Vip Albania.