Kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga Ministrja e Ekonomisë dhe Financave, Delina Ibrahimaj ka zhvilluar një vizitë mbikqyrëse në një market lagjeje në Tiranë për çmimet e produkteve bazë që ndjek Bordi i sapongritur i Administrimit, për përballimin solidar të goditjeve të luftës në Ukrainë mbi mallrat e konsumit.