Impianti “Stadion Narodowy” i cili është më i madhi në Poloni, do të presë sfidën e parë të kualifikuesve Euro 2024 ku Kombëtarja shqiptare synon t’i nisë këto kualifikuese me këmbën e mbarë.

To już nie jest Stadion Narodowy | Newsweek

Ndërtimi i impiantit nisi në vitin 2008 dhe përfundoi në vitin 2011. Stadiumi u hap gjatë Euro 2012 ku Polonia dhe Ukraina ishin vendi organizator.

Polacy nie zagrają z Chile na PGE Narodowym. Stadion wyłączony z użytku – Dziennik.pl

Kapaciteti i këtij stadiumi është rreth 58 mijë vende, ndërsa më 11 nëntor 2022, stadiumi u urdhërua të mbyllej me efekt të menjëhershëm për shkak të problemeve të ndërtimit me çatinë. Stadiumi i përket shtetit ndërsa aty luan vetëm kombëtarja polake.

Best Western Hotels and Resorts – Stadion Narodowy – przewodnik wydarzeń kulturalnych i sportowych. Ndërkohë, ndeshja Poloni-Shqipëri luhet më 27 mars në orën 20:45.