Pavarësishtthirrjes së ndërkombëtarëve, deputetët e Sali Berishës vijojnë presionin ndaj votuesve dhe komisionerëve. Sikurse mund të shihni dhe nga këto foto, deputeti i Berishës Klevis Balliu në mënyrë të përsëritur ka hyrë në ambientet e qëndrave të votimit në shkollën “ Ibrahim Rugova” në Kamëz duke u bërë presion zgjedhësve. Sipas Kodit Zgjedhor militantët apo funksionarët e partive politike duhet të qëndrojnë 150 metra larg qendrave të votimit për të mos intimiduar zgjedhësit.