Kryetari i bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka folur në lidhje me Asamblenë e PS të mbajtur ditën e djeshme. Në një intervistë për News24, Veliaj u shpreh se trendi i Tiranës edhe si peshë politike do të vijë në rritje e sipër, ndërkohë që 1/3 e deputetëve në Parlament janë nga qarku i Tiranës.

Ai shtoi se ka disa pjesë që duhen ndryshuar në mënyrë që të jenë gati për zgjedhjet e përgjithshme të 2025.

Si partia më e madhe qeverisëse, kjo është një parti që kalitet. Kemi kaluar në sitë të gjithë organizatat e partisë. Në qarkun e Tiranës voton 1/3 e popullsisë së vendit, 1/3 e Parlamentit të Shqipërisë do të jenë në qarkun e Tiranës, përgjegjësia jonë është më e madhe. Trendi i Tiranës edhe si peshë politike do të vijë në rritje e sipër. Siç e parashtrova para asamblesë je, ka disa pika ku duhet të bëjmë disa korrigjime që të jemi gati për 2025. Nuk diskutojmë fitoren por cilësinë dhe sasinë e saj”, tha Veliaj.