Kryeministri Edi Rama mëngjesin e sotëm ka publikuar një video përmes së cilës paraqiten pamje nga “Bulevardi i Ri”.

Nën shoqërinë e këngës “It’s A Lovely Day Today” (Sot është një ditë e adhurueshme) të këngëtares Ella Fitzgerald dhe me pamjet nga “Bulevardi i Ri”, kryeministri i ka uruar të gjithëve një javë të mbarë.