Studiuesja e astrologjisë, Keti Sula ka treguar se përse kryeministri Edi Rama fitoi zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. E ftuar në Top Channel ajo tha se Rama kishte lindur në vit të bekuar dhe prandaj Basha e kishte të vështirë. Ndërsa shtoi se kryedemokrati kishte kundër diellin dhe hënën. “Basha nëse do ta shoh në nivel më makro përballë Edi Ramës, energjitë e këtij të fundit janë më të mëdha për momentin. Edi Rama është i vitit 1964 dhe ky vit ka një super energji.

Po ta fillojmë me Jeff Bezoz, Boris Johnson, Michelle Obama, Kamala, etj. Tani, nuk mendoj që është fajtor i humbjes Basha. Pse? Sepse Basha ditën e zgjedhjeve ka pasur kundër Marsit të tij diellin dhe hënën.

Nga ana tjetër Saturni ndodhej kundër Mërkurit të tij që s’i jepte dot lajmin e fitores. Energjia e tij nuk ishte aq e madhe,“-tha astrologia.