Kryeministri Rama ka publikuar në TikTok një video ku protagonistë janë nxënësit dhe të rinjtë e Kamzës nga takimi i zhvilluar ditën e djeshme. Të rinjtë i treguan dhe dhuruan kryeministrit disa piktura të realizuara nga vetë ata dhe nëpërmjet batutave mes dy palëve është krijuar një situatë e hareshme.

Rama i komplimenton nxënësit për pikturat e realizuara dhe largohet, sërisht duke vijuar bautat me nxënësit.

 

@ediramatiktok

?‍???‍?#vajza#djem#nxënës#profesor#drejtoreshë

♬ original sound – EdiRamaTikTok