Kryeministri Edi Rama ka ndarë disa foto nga samiti në Sllovaki. Në foto, Rama është me presidentin francez Emmanuel Macron, ndërsa shkruan se kanë diskutuar për marrëdhëniet bilaterale Francë-Shqipëri, po u fol edhe për sfidat e rajonit në sfondin e luftës në Ukrainë.

“Me Presidentin e Republikës së Francës, Emmanuel Macron, në një takim shumë miqësor, ku u prekën me thellësi temat e rajonit tonë në sfondin e konfliktit në Ukrainë, marrëdhënia e Ballkanit Perëndimor me BE-në dhe nevoja për një qasje të re politiko-ekonomike, si edhe marrëdhëniet bilaterale Francë-Shqipëri”, shkruan Rama.