Drejtori i Përgjithshëm i Trafikut Rrugor, Z. Guido Zielke dhe drejtoresha e Përgjithshme e Ligjit të Trafikut Rrugor në Ministrinë Federale të Transportit, Znj. Renate Bartelt-Lehrfeld, panë nga afër punën e bërë nga DPSHTRR dhe mbetën të befasuar për kthesën rrënjësore në digjitalizim e modernizim të të gjithë shërbimit nga ky institucion.

Revolucioni i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor janë një garanci për sigurinë dhe cilësinë e prodhimit të lejeve të drejtimit të lëshuara për qytetarët shqiptarë.

Postimi i plotë:

✔️Përshtypjet më të mira nga kolegët gjermanë për revolucionin e DPSHTRR 2019-2020 me sistemet informatike, investimet më të fundit në implementim (Upgrade eDM, eMONITORIMI dhe pajisjet e gjeneratës më të re), sigurinë e cilësinë e prodhimit të Leje Drejtimit shqiptare! ?????

I befasuam me punën e jashtëzakonshme të bërë, kthesën rrënjësore në digjitalizim e modernizim të të gjithë shërbimit, certifikimin dhe standardizimin, programet e pajisjet e reja, deri te Demo LIVE, risi pionieristike e Testit të Praktikës me kamera zë/figurë në automjet!

Vizita e Z. Guido Zielke, Drejtor i Përgjithshëm i Trafikut Rrugor dhe Transportit dhe Znj. Renate Bartelt-Lehrfeld, Drejtoreshë e Ligjit të Trafikut Rrugor në Ministrinë Federale të Transportit, për informimin nga afër të palës gjermane për njohjen e konvertimin e lejedrejtimit! #DPSHTRR #MIE #BigBrother #eMONITORIMI #eDM #FundÇdoMarifeti #Revolucioni20192020 ??‍??. (Lexo.al)