Babai i nxënësit që mbeti mbrëmë i plagosur pas sulmit me armë që iu bë autobusit në Gllogjan ka treguar detaje tragjike pasi ishte përballur me djalin e tij të plagosur.

Përmes një postimi në ‘Facebook’ Afrim Turkaj shkruan se sapo djali i tij ishte zgjuar, kishte pyetur nëse shokët e tij ishin gjallë.

“Sot djali im u zgjua, por pa shoqen e shokët e tij që ishte ulur në autobus me ta. Më pyeti a kanë shpëtuar, u desh ti them se ata jetojnë në parajsë” shkruan babai i të plagosurit në Gllogjan.
Kujtojmë se nga sulmi me armë mbeti i vrarë shoferi dhe dy nxënës.